Kies datum:


Villa De Hofnar Algarve met zwembad en fantastisch uitzicht op de bergen en de oceaan

Villa De Hofnar Algarve

Villa De Hofnar ligt op een rustige locatie in het plaatsje Soalheira, met een prachtig uitzicht op de heuvels en de Atlantische Oceaan niet ver van alle voorzieningen van Sao Bras de Alportel (4km) en Loule (9km). De reistijd van het vliegveld naar de villa is 20 minuten en naar het strand 25 minuten. Er zijn diverse toeggangswegen in de buurt waardoor u alle plekken in de Algarve makkelijk kunt bereiken.

De villa beschikt over veel privacy. Er is een ruim zwembad van 10 x 5 meter. Terras en zwembad zijn direct vanuit de woonkamer bereikbaar. Om het huis heen zijn diverse plekken waar je lekker kunt zitten in de schaduw of de zon. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Beide slaapkamers delen een terras met uitzicht op de heuvels en de Atlantische oceaan. Beneden bevinden zich nog een tweepersoons slaapkamer en een eenpersoonsslaapkamer. Tevens is er nog een badkamer beneden en een badkamer op de begane grond. In de villa kunnen 7 personen slapen. Er bestaat de mogelijkheid om nog 2 matrassen erbij te leggen.

De keuken is volledig uitgerust met o.a. afwasmachine, oven, wasmachine en droger.

Tarieven en reserveren

De minimale verblijfsduur is zeven nachten. De prijs voor 7 nachten bedraagt in juli, augustus en september 2018  € 1.050,- inclusief gas, water, elektriciteit. Elke dag extra is € 150,- per nacht. De waarborgsom is € 350,-. 

In de bovengenoemde prijzen is inbegrepen: bedlinnen, handdoeken en de eindschoonmaak. Extra tussentijdse schoonmaak en/of wissel van het beddengoed kan worden aangevraagd. De kosten hiervoor zijn voor uw rekening. Bij reservering dient binnen één week 30% van de totale boekingssom voldaan te worden. De resterende 70% dient uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum voldaan te zijn. U kunt uiteraard ook het volledige bedrag in een keer overmaken. Voor een eventuele last-minute‚Ä® boeking kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.
U kunt inchecekn vanaf 17.00 uur en de uitcheck-tijd is voor 10 uur. 
Bank Portugal: Millennium BCP
Name: LAMBERTUS THEODORUS C M OOSTERBOS
IBAN PT50003300004546585988605
SWIFT/BIC BCOMPTPL 

Adress of the Bank: 
Largo Engenheiro Duarte Pacheco 13,
8200-064 ALBUFEIRA 

Auto huren
Een auto huren is aan te bevelen. Wij hebben goede ervaringen met het huren van auto's via Car del Mar www.cardelmar.nl. Dat is goedkoop en de optie waarin alles verzekerd is kost weinig extra. Tips: het beste kun je kiezen voor 'Full to Full tank', "onbeperkte kilometers"  en 'All Insurance". Je kunt voor het huren van een tolkastje voor de autosnelwegen kiezen. Dit is echter niet nodig. In de Algarve kun je ook prima via de tolvrije wegen rijden. Het handigst is dan wel eigen navigatie mee te nemen (Tomtom of smartphone met Google Maps) en hierop de optie "tolwegen vermijden" aanzetten. 

Ligging: Het huis is alleen te vinden via coordinaten. De straat heeft geen naam alleen het huis heeft een naam. ' Casa Irisfree'.

Locatie woning soalheira


 

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail