Kies datum:


Wat te doen?

Hier vindt u een aantal tips voor tijdens uw verblijf in de Hofnar!

Wandelen
Op de site www.wandelgidszuidlimburg.com kunt u schitterende wandelingen in de omgeving van Maastricht vinden. Blijft u liever in de stad om Maastricht te voet te ontdekken? Kijk dan op de website van VVV Maastricht voor meer informatie betreft rondleidingen, etc. 

Varen op onze boot
Het is tevens mogelijk om een boottocht te maken met het jacht van de Hofnar. U maakt dan op een speciale, rustgevende manier kennis met Maastricht vanaf het water. U kunt een boottocht resreveren vanaf minimaal 6 personen en maximaal 12. We kunnen ook een lunch verzorgen of koffie met heerlijke Limburse vlaai, en bij goed weer mag er ook gezwommen worden! Wilt u graag meer informatie, mail ons dan: info@hofnarmaastricht.nl.

Sauna
Voor de sauna-liefhebbers zijn deze sites heel interessant: www.thermae.nl, www.thermenborn.nlwww.carolus-thermen.de. Voor kortingen voor Thermae 2000 of Thermen Born kunt u ook een kijkje nemen op: http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/thermae-2000/http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/thermen-born/

VVV

Op de website van de VVV in Maastricht vindt u nog veel meer informatie! www.vvvmaastricht.nl.

Wilt u meer informatie, dan kunt u ons mailen info@hofnarmaastricht.nl.

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail