Kies datum:


Welkom bij onze Bed & Breakfast in het hartje van Maastricht!

Heerlijk logeren midden in het centrum van Maastricht bij de leukste B&B!

B&B De Hofnar heeft 2 locaties die vlak bij elkaar liggen, midden in het centrum van Maastricht. Aan Keizer Karelplein 13 is onze hoofdlocatie gelegen en onze andere locatie is gelegen aan Capucijnenstraat 35.
Wij verhuren ook 3 volledig nieuw ingerichte appartementen in het hartje van Albufeira (oude stad) in de Algarve in Portugal (200 meter van het strand). Indien u interesse heeft kunt u ons hier altijd over mailen. 

De Hofnar heeft diverse soorten kamers, zowel kleine budgetkamers, als ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De ligging van onze hoofdlocatie, tegenover de ingang van de Sint Servaasbasiliek, is werkelijk uniek. Tijdens het ontbijt heeft u een schitterend uitzicht op het mooiste pleintje van Maastricht: het Keizer Karelplein.

Om de hoek van onze B&B bevindt zich eveneens het Vrijthof, het bekendste plein van Maastricht. Hier kunt u genieten van de vele gezellige terrasjes. Ook kunt u heerlijk eten in de vele restaurantjes en winkelen in de mooie winkels 
die Maastricht kent.

Aangezien parkeren in de binnenstad van Maastricht lastig en duur is, verhuren wij ook enkele parkeerplaatsen in de buurt van de locaties van De Hofnar.

We hebben ook een prachtig jacht. Wilt u met ons meevaren, een verjaardag vieren, een vrijgezellen feestje vieren of aan teambuilding doen? Hierbij werken we samen met creadief. Laat het ons weten. 

Voorzieningen:

  • Gemeenschappelijke (ontbijt)ruimte met koffie-automaat, gekoelde drankjes, versnaperingen,  tijdschriften en gezelschapsspellen
  • Gratis goede, snelle WIFI overal op alle locaties en ook in de kamers
  • Veilige fietsenstalling in de tuin (graag van tevoren even aangeven)
  • Eigen Parkeerplaatsen achter gesloten hekken

Wij nodigen u graag uit om bij ons te komen logeren en te genieten van de heerlijke sfeer die B&B De Hofnar kent midden in de stad.

Voor beschikbaarheid en prijzen gaat u naar 'Reserveer nu' en voer links uw data in. Als u daarna een kamerkeuze maakt, verschijnen ook nog de extra opties die wij als B&B aanbieden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit onze extra opties, kunt u de reservering definitief maken en krijgt u meteen een bevestiging. Bij ons rechtstreeks boeken is altijd goedkoper en gemakkelijker dan op een andere 'externe' boekingsite. 
Kijk ook op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en acties! 

 

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail