Kies datum:


Route naar B&B Hofnar Maastricht

Komt u met de auto?

B&B De Hofnar heeft ook parkeerplaatsen achter gesloten hekken, die u kunt reserveren. Indien deze parkeerplaatsten beschikbaar zijn, kunt u deze aanvinken in het reserveringsformulier. De kosten zijn €12,50 per 24 uur (van 13.00 tot 13.00 uur de volgende dag). Mochten er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn dan kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden: 

Q-Park onder het Vrijthof:

- Slechts 50 meter lopen naar Keizer Karelplein 13
- 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend
- Maximaal dagtarief € 35,--

P&R op de Cabergerweg:
- Slechts 200 meter lopen naar Capucijnenstraat 35
- 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend
- Maximaal dagtarief € 9,00

Parkeren aan de straat:

Naast de parkeergarages en -terreinen kan er op bepaalde plekken in het centrum 
van Maastricht ook aan de straat worden geparkeerd. 
Maar let op: Straatparkeren in het centrum is duurder dan parkeren in 
de parkeergarages en op de parkeerterreinen.

Komt u met de trein?

U heeft dan diverse opties. U kunt de bus nemen. De bussen vindt u aan de rechterkant als u de hoofdingang van het treinstation verlaat. De uitstaphalte is "Boschstraat/Markt" of "Vrijthof".

U kunt echter ook komen wandelen. Het is een prettige wandeling door de binnenstad van 15 minuten. Nadat u het treinstation verlaat aan de hoofduitgang steekt u de straat over en loopt u alsmaar rechtdoor. Aan het einde van de weg neemt u de brug om de Maas over te steken. U loopt vervolgens tegen de Bijenkorf aan, u gaat dan rechts en meteen links, de Grote Staat in. Aan het einde komt u uit bij het Vrijthof. Als u op het Vrijthof komt, ligt aan de overkant rechts de Perroen. Het Keizer Karelplein is daar rechtdoor. U ziet dan rechts op nummer 13 de B&B. Wilt u naar de Capucijnenstraat, dan gaat u bij de Perroen rechtsaf, (links ligt dan de ING). U loopt dit straatje naar beneden. Bij het kruispunt steekt u over. U loopt dan de Capucijnenstraat in. Na 200 meter vindt u aan de rechterkant de locatie Hofnar Capucijnenstraat 35. Let wel op, want inchecken is altijd op Keizer Karelplein 13 (onze hoofdlocatie) waar alle sleutels hangen.

De website 9292.nl of de 9292-app kan ook behulpzaam zijn bij het plannen van uw reis.

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail